Paingone One

Vær den første til at bedømme dette produkt

Paingone One


Lagerstatus: På lager


Pris:

Pris: 299,00 kr

Special Price 259,00 kr

DKK

* Påkrævede felter

Pris: 299,00 kr

Special Price 259,00 kr

Detaljer

Paingone TENS PEN lindrer smerter på en nem og hurtig måde.

Denne model bruger ingen batterier, i stedet aktiveres den ved at trykke på den grønne knap øverst på penne.

Paingone Original bruger piezoelektricitet til at frembringe milde, elektriske impulser som sendes gennem huden og ind i nervebanerne.

De elektriske impulser blokerer for smertesignalet til hjernen samtidig aktiveres udskillelsen af endorfiner, som er kroppens eget smerteforsvar.

Hold pennen i hånden med pegefingeren omkring metalringen og tommelfingeren på den grønne aktiveringsknap. Placér spidsen på det sted du føler smerte og klik nu på aktiveringsknappen 30-40 gange.

Brug Paingone Originnal til non-invasiv akupunktur.

Placer spidsen på det sted du føler smerte og klik på knappen ca. 30 gange.
Du kan også placere Paingone på et akupunkturpunkter på kroppen.

Paingone Original er klinisk bevist til at lindre smerte

- Produktmål: 13 x 3,5 x 2 cm
- Produktvægt: 90 g
- Garanti: 2 år


Hvilke smerter kan Paingone One bruges på?
Paingone Original kan bruges på en lang række smerter og er klinisk bevist til at lindre smerter. Pennen kan både bruges på akutte såvel som kroniske smerter. Paingone kan bl.a. behandle:

  • Muskoskeletale smerter
  • Gigt- og iskiassmerter
  • Ryg- og skuldersmerter
  • Slidgigt
  • Tennisalbue
  • Cervikal spondylose (slidgigt i nakken)

Dette er blot et udpluk af smerter og lidelser Paingone kan behandle.

FAQ

Kan man ikke overdosere ?

Svar:
Du må bruge Paingone, hver gang du har smerter. Er smerten ikke væk første gang så "klikker" du igen på smertepunktet - 30-40 gange. Uanset, hvor meget du bruger Paingone kan du ikke skade kroppen.

Spørgsmål: Røde mærker
Jeg får røde mærker når jeg bruger min Paingone, hvorfor ?

Svar:
Det kan forekomme ved særlig overfølsomhed, at der sker en reaktion. Det forsvinder igen. Det kan elimineres ved at lægge et stykke stof mellem huden og Paingone-pennen.

Spørgsmål: Paingone One er uden batterier


Hvordan kan Paingone Onefungere uden batterier ?

Svar:
Den elektriske spænding frembringes ved hjælp af en specialudviklet krystallegering, som aktiveres når man trykker på knappen.

Hvis du har svært ved at trykke knappen ned flere gange så skal du bruge Paingone Plus hvor du kun skal trykke en gang, da den er med batterier.

Spørgsmål: Behandling på smertestedet

Skal jeg sætte spidsen af Paingone direkte på smertestedet ?

Svar:
Det er ikke nødvendigt, hvis man er ca. 5 cm i diameter omkring smertestedet er det fint. Man kan også bruge akupunkturpunkterne, hvis man har kendskab til disse

Spørgsmål: Det gør ondt
Jeg synes det gør ondt når jeg bruger min Paingone, er det meningen ?

Svar:
Når du mærker det gør ondt har du ramt et punkt, hvor der ingen blodgennemstrømning er. Det er faktisk godt! Er det for ubehageligt så prøv at lægge et stykke stof mellem huden og smertelindringspennen

Spørgsmål: Små stød
Hvorfor får jeg små stød i hånden ?

Svar:
De små stød kommer, hvis man ikke holder pennen korrekt, - det er vigtigt, at man holder fast om pennen, samt at pegefingeren slutter omkring metalringen foroven. Når pennen holdes rigtigt føles et lille prik fra spidsen når man trykker på knappen.

Spørgsmål: Effekt

Hvor hurtigt mærkes effekten ?


Svar:
Da kroppens eget smertelindringssystem fungerer forskelligt fra person til person, er det også individuelt, hvor hurtigt smerten forsvinder; men i 9 ud af 10 tilfælde lindres smerten inden for et par minutter.

Spørgsmål: Migræne

Har I nogen erfaring med Paingone i forbindelse med migræne?

Svar:
Migræne er en vanskelig lidelse, som kan være svær at helbrede. På nuværende tidspunkt har vi ingen dokumenteret viden på dette felt. Men vi påtænker at iværksætte en klinisk undersøgelse så vi kan få nærmere indsigt i, hvilken effekt Paingone har på migræne.

Spørgsmål: Husdyr
Kan man også bruge Paingone på hunde og katte?

Svar:
Vi har erfaring med, at Paingoneer lige så god på dyr som på mennesker. Vi har bl.a. modtaget et brev fra en engelsk dame, der bruger Paingone på sin gigtramte hund. Det har hun gode resultater med.

Yderligere information

Fragt inkluderet Nej

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Paingone One

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Education on how to get products in the site.

Custom Tab Content 2

Custom Variants and Options let you create product customization options and fields quickly and easily. Any product can have custom variants and options this can be configured in its product configuration. Custom variants and options can be created for products as required or non-required options. They can affect the total price of the product by a fixed amount or percentage.
In other words, custom variants and options allow you to make products that are unique and individualized. Whether its a gift with a special message, a sweatshirt with custom embroidered text, or anything in between possibilities are limitless.

MERSALG