Lasota Energy armbånd mod søsyge, køresyge og søvnproblemer

Vil du nyde godt af den positive effekt fra vores armbånd og samtidig smykke dig selv - er dette den optimale løsning for dig

Klik på en armbåndstype for at se de forkellige modeller og priser    

    

                           J-line                                  

    

                   Horsepower

Læs også
Lasota Energy armbånd FAQ >>
Lasota Energy armbånd størrelsesguide >>
Fakta om Lasota >>
Reklamationspolitik >>
Garanti >>
Video >>


Information om Lasota energy silikone armbånd

Det ser meget simpelt ud, men faktisk er det både uhyre svært at lave og en relativ langvarig proces. Et Lasota Energy silikonearmbånd består af to komponenter:  to skalerede hologrammer, som er ladet ved hjælp af elektromagnetisme og en masse negative ioner, som ligger i silikonen.

De negative ioner:
De negative ioner kan laves på mange måder, men vi har valgt at tage en bjergkrystal, som hedder en Turmalin sten. Turmalin findes i mange forskellige farver alt efter hvor i verden, den er fundet. Vores er sort, hvilket giver os nogle begrænsninger omkring farvevalg, og du vil se de fleste armbånd har en sort grundfarve. Turmalin stenen har vi renset og knust til pulver, og herefter opvarmet den.

På den måde bliver den eklektisk negativ ladet hvilket du kan mærke på båndet når det er nyt ved at det faktisk virker lidt støvet. Et Lasota Energy armbånd afgiver 1500 negative ioner i sekundet pr. cm2, hvilket også betyder det mister “pusten” over tid, da ladningen aftager. Det er i virkeligheden umuligt at sige, hvor længe ladningen holder, men vi garanterer det holder omkring 6-8 måneder. De fleste kan få det til at holde i længere tid, og ganske få i kortere tid.


Lasota Energy giver bedre styrke og kraft

Negative ioner har mange positive funktioner for vores krop. Se dem her:

Columbia Universitet i New York har bl.a. påvist på studier af mennesker med vinter- eller kronisk depression, at negative ioner kan lindre, så man ikke har behov for så meget antidepressiva.

Center for Applied Cognitive studies ved PhD P.J. Howard har vist at negative ioner øger tilførslen af ilt til hjernen, hvilket resulterer i højere årvågenhed, nedsat døsighed, og mere mental energi.

Studier på University of California har vist at negative ioner normaliserer serotonin i hjernen, hvilket potentielt forbedrer en persons livssyn og humør positivt. Denne virkning er også vigtig for folk, der lider af migræne.

Fordi negative ioner absorberes direkte ind i blodbanen, kan de være med til at bekæmpe skadelige frie radikaler i din krop. Har man for mange frie radikaler i kroppen (får man bl.a. ved usunde madvaner) fungerer cellernes stofskifte dårligere, og forårsager kroppens celler til at blive svage og kroppen vil have tendens til at blive lettere syg.

Negative ioner har ved forsøg også påvist en forbedring af de fimrehår (cilier) som findes i lungerne og beskytter os mod irritation og betændelse. Det har betydet færre tilfælde af respiratoriske sygdomme som forkølelse og influenza, og kan endda hjælpe ved høfeber og astma.

Hvis serotonin niveauet falder har det også en vigtig funktion når vi taler om blodtrykket, da øget serotonin (5-hydroxytryptamin) producerer takykardi og dermed skaber en blodtryksstigning.


Hologrammerne:
I et Lasota Energy silikone armbånd er der to hologrammer, som begge er elektromagnetisk ladet. De er skaleret, hvilket vil sige de er ladet med flere frekvenser, som ligger i mellem 7,4 til 8,2 Hz. Det var faktisk den kendte danske forsker H.C Ørsted som i 1920 opdagede sammenhængen mellem magnetisme og elektricitet.


Lasota Energy reducerer køre- og søsyge

Elektromagnetisme er dybest set en kombination af magnetfelter og elektrostatiske felter, og disse har bedst funktion i væsker, især væsker som er elektrisk ledet. Alle vores celler i kroppen indeholder vand, fra en knogle (65%), til en muskel (80%) til blod (90%) indeholder de vand med forskellige ledende stoffer som f.eks. natrium, kalium, jern, mangan, magnesium.

Ved at bruge disse vil man forsøge på at genskabe de funktioner der forgår i lillehjernen, hvilket kan være forstyrret på grund af usund levestil, usund kost eller manglende søvn.

Alle nerver i kroppen både de perifere og det centrale nervesystem, genereres ved hjælp af elektrisk energi skabt af kemiske processer. Nogle forskere og læger vil mene dette ikke kan lade sig gøre, men mange højteknologiske diagnostiske undersøgelsesapparater såsom (EKG) elektrokardiogram (EEG) elektroencefalogram (EMG) electromyogram, der henholdsvis måler den elektriske aktivitet i hjertet, hjerne og skeletmusklerne bruger elektromagnetisme.

Hvis der ikke var nogen elektrisk energi i kroppen, vil sådanne test ikke være mulig. I Tyskland bruger de statsautoriserede fysioterapeuter en godkendt terapiform som hedder resonansterapi.


Lasota Energy forbedre balance og koordination

Denne terapi virker nøjagtig på samme måde som hologrammerne forsøger på, nemlig ved hjælp af elektromagnetisme at regulere kroppen til normal funktion.

Elektromagnetisme er også blevet godkendt til kræftbehandling ved hjælp af vekslende elektriske felter i frekvensområdet 100-300 kHz. De frekvenser vi bruger i vores hologrammer er valgt på baggrund fra Paul Schmidt, som i 1976 opdagede hvordan frekvenser kan regulere kroppen og dens metabolisme, på samme måde som sollys stimulerer pigmentering eller vitamin D-metabolisme.

Derudover kan disse frekvenser regulere stofskiftet. Frekvenserne kan ændre sig til deres normale niveau, og ikke forberede et stofskifte, der er optimalt. Sagt med andre ord, at det bør kunne rette noget, hvis der er noget at rette.


Frekvenserne forsøger på at:

 • - Øge fleksibiliteten i bindevævet (ca. 5%).
 • - Skabe bedre balance, ved at rygmarvs-feedback sker hurtigere.
 • - Bedre stabil, da receptorerne i muskler sender hurtigere.
 • - Forbedre den muskulær hastighed, reaktionsevne.
 • - Forbedre styrken i musklerne, ved at øge aktionspotentialet.
 • - Forbedre muskelkraft, ved bedre aktivitet af myosin-proteinet (de enheder der trækker sig sammen).
 • - Forbedret øje – håndkoordination.
 • - Give nøjagtigere finmotorik.


Lasota Energy øger fleksibilitet og hastighed

Hvordan kan Lasota Energy påvirke mig?
Lasota Energy er opbygget af to mekanismer.

Vi har i silikonen placeret så mange negative ladede ioner som muligt. Disse kan aflades og trænge gennem huden. De aflader kun hvis båndet rører huden og ikke hvis du ikke har det på. I gennemsnit tager det ca. 6-8 måneder for et Lasota Energy er afladt, hvis man bærer det konstant. Det er velkendt, at negative ioner kan forbedre dine cellemembraner, som dermed kan give dig et stærkere immunforsvar end uden et armbånd (læs også FAQ).

I silikonen er der forseglet to hologrammer, der består af flere lag af tynde metalfilm. De to hologrammer inde i armbåndet er kodet ved hjælp af elektro magnetisme og inderholder 8 specifikke frekvenser. Disse frekvenser går igennem nogle specielle nervesensorer op til vores motoriske cortex, og “fintuner” hele det motoriske system i vores lillehjerne som er ansvarlig for vores muskel system til at stå bedre end uden et Lasota Energy armbånd.

De 8 frekvenser fintuner (snyder) hjernen til: Bedre balance og stabilitet, hurtigere muskulær hastighed, forbedret styrke og kraft, bedre finmotorik, nøjagtigere øje – håndkoordination, forbedret fleksibilitet med ca 5 %. Derudover mindsker armbåndet køresyge og jetlag samt lindrer stress og hjælper på søvnproblemer og uro.


Lasota Energy giver bedre søvn og hvile

Du vil ikke gå og mærke energien fra armbåndet ved daglig brug, men hvis du har forskellige kompensationsproblemer, vil disse ofte reduceres eller elimineres.

Nogen kan ved brug i starten opleve ubehag og summen/sitren i arme, ben eller krop. Oftest er det folk med mange kompensationsproblemer, der oplever dette. Dette er harmløst og ufarligt og går væk efter et par dage. Men en vis tilvænning kan være nødvendig.

Bemærk. Dette produkt er ikke et lægemiddelprodukt og har som sådan ikke nogen godkendelse fra hverken sundheds- /lægemiddelstyrelse eller andre statslige instanser. Produktet kan ikke anvendes til at helbrede sygdomme eller på nogen måde selvdiagnosticere lidelser, hvor behandling eller diagnosticering af medicinsk uddannede, læger eller speciallæger er relevant.

Ved enhver tvivl om produktets anvendelse og evt. risici i forhold til personlig helbredstilstand bør man altid konsultere personer, der anvender produktet professionelt og/eller egen læge.

 • - Produktinfo
 • - CE mærkning
 • - Fakta om Hologram og Magneter
 • - Fakta om Negative ioner

Vores fakta-dokumenter er informationer indsamlet fra forskellige kilder og er et dokument vi har stykket sammen til vores forhandlere, så de har noget fakta at læne sig op ad. Vi anbefaler at folk prøver at undersøge hvad de kan om hologrammer og negative ioner på nettet, for der er masser af forskning om disse emner.

Vi er blevet gjort opmærksom på at der florerer Lasota Energy armbånd til salg på sider som Amazon og E-bay. Det er ikke noget vi kender noget til,  så vi fraråder disse produkter, da det må være kopivarer der er tale om.