Spændende jordskokker fra Kikkenborg

Vær den første til at bedømme dette produkt

Spændende jordskokker fra Kikkenborg

Lagerstatus: På lager


Pris:
65,00 kr
DKK

* Påkrævede felter

65,00 kr

Detaljer

Vælg mellem 3 varianter:

Jordskokke chips
200 gram til kr. 70,00

Jordskokke tern
200 gram til kr. 65,00

Jordskokke granulat
200 gram kr. 80,00

Om Kikkenborg
Her på Kikkenborg har vi i mange år dyrket, vasket og solgt jordskokker til det professionelle køkken og de private køkkener i mere end 15 år.

Da jordskokken er en særdeles knudret knold/rodfrugt med en del trævlerødder, har den fået ry for at være besværlig at rengøre og anvende.


Derfor har vi, her på gården, lige siden vi lagde den første knold for 18 år siden haft en klar målsætning for vores jordskokker.
Vores jordskokker skulle være ”skrællefrie” Vi vil have at jordskokken skal fylde meget mere i de danske køkkener, også i hverdagen, ikke kun lørdag aften! Vi besluttede, at når man køber vores jordskokker, skal man hverken skrælle dem el. fjerne rodtrævler m.m. Det eneste man skal gøre er at skylle dem.

Derfor har vi indrettet vores produktion således at vores jordskokker sidder i jorden hele vinteren, det betyder at de holder sig friske og ferske og at de bevarer den friske nøddeagtige smag.

Der er nogen der spørger om der nu er skræl på det tørrede produkt? Når nu der står på vores hjemmeside, at vores Rå jordskokker er skrælle frie?? Ja! Det er de.
Når vi kalder dem skrælle fri er det jo fordi vi håndterer vores råvare på sådan måde, at jorden er væk, men hele yderskallen er intakt. Men vi kalder dem ”skrællefrie” fordi brugeren slipper for, at skrælle den.

Milena Penkowa har  lavet en gratis video som kan ses her på siden der fortæller alt omkring jordskokker.

Jordskokke med skræl Flakes/Chips
De meget efterspurgte chips som er en dehydreret jordskok (speciel behandling) uden tilsatte bestanddele.

Det vil sige at de er meget effektive og det anbefales at man kun spiser max 4-5 chips pr. dag hvis man ikke er vant til at spise jordskokker.

Ud Over jordskokke med skræl Falkes/Chips findes der yderligere 2  produkter

Jordskokke tern i 200 gram (kan f eks bruges til madlavning og morgenmad).

Jordskokke granulat i 200 gram.

Yderligere information

Fragt inkluderet Nej

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Spændende jordskokker fra Kikkenborg

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Education on how to get products in the site.

Custom Tab Content 2

Custom Variants and Options let you create product customization options and fields quickly and easily. Any product can have custom variants and options this can be configured in its product configuration. Custom variants and options can be created for products as required or non-required options. They can affect the total price of the product by a fixed amount or percentage.
In other words, custom variants and options allow you to make products that are unique and individualized. Whether its a gift with a special message, a sweatshirt with custom embroidered text, or anything in between possibilities are limitless.