RelCare Smertelindrene pen

Vær den første til at bedømme dette produkt

RelCare - Smertelindrene pen

Lagerstatus: På lager


Pris:

Pris: 489,00 kr

Special Price 249,00 kr

DKK

* Påkrævede felter

Pris: 489,00 kr

Special Price 249,00 kr


Detaljer

RelCare, mindskning af ømhed uden brug af medicin

RelCare er baseret på en 30 år gammel medicinsk teknik, der hedder Transcutan Nervestimulering (TNS), som er kendt for at mindske ømhed ved stimulering og i en længere periode efter stimuleringen.

Man kan gentage brugen, så ofte man vil, uden at bekymre sig om bivirkninger.RelCare er designet som en plastikenhed, hvori der er placeret elektronik og krystaller. Ved at trykke på den røde knap på toppen af pennen, aktiveres den indbyggede generator, der frembringer et højvolts stød i et kort øjeblik.

Daglig dosis
Bruges efter behov.

Anvendelse
Tag din RelCare i hånden, og hold den som vist på billedet i brugsvejledningen. Det er vigtigt, at pegefingeren slutter tæt omkring metalringen. Placer spidsen vinkelret på det ømme punkt, og aktiver den røde trykknap. Klik'' nu 30-40 gange.

Spørgsmål: Kan ikke overdosere
Hvor tit må jeg bruge RelCare?

Svar:
Du må bruge RelCare, hver gang du har smerter. Er smerten ikke væk første gang så "klikker" du igen på smertepunktet - 30-40 gange. Uanset, hvor meget du bruger RelCare kan du ikke skade kroppen.

Spørgsmål: Røde mærker
Jeg får røde mærker når jeg bruger min RelCare, hvorfor ?Svar:
Det kan forekomme ved særlig overfølsomhed, at der sker en reaktion. Det forsvinder igen. Det kan elimineres ved at lægge et stykke stof mellem huden og RelCare-pennen.

Spørgsmål: RelCare er uden batterier
Hvordan kan RelCare fungere uden batterier ?

Svar:
Den elektriske spænding frembringes ved hjælp af en specialudviklet krystallegering, som aktiveres når man trykker på den røde knap.

Spørgsmål: Behandling på smertestedet
Skal jeg sætte spidsen af RelCare direkte på smertestedet ?

Svar:
Det er ikke nødvendigt, hvis man er ca. 5 cm i diameter omkring smertestedet er det fint. Man kan også bruge akupunkturpunkterne, hvis man har kendskab til disse

Spørgsmål: Det gør ondt
Jeg synes det gør ondt når jeg bruger min RelCare, er det meningen ?

Svar:
Når du mærker det gør ondt har du ramt et punkt, hvor der ingen blodgennemstrømning er. Det er faktisk godt! Er det for ubehageligt så prøv at lægge et stykke stof mellem huden og smertelindringspennen

Spørgsmål: Små stød
Hvorfor får jeg små stød i hånden ?

Svar:
De små stød kommer, hvis man ikke holder pennen korrekt, - det er vigtigt, at man holder fast om pennen, samt at pegefingeren slutter omkring metalringen foroven. Når pennen holdes rigtigt føles et lille prik fra spidsen når man trykker på den røde knap.

Spørgsmål: RelCare foto
Det øverste af de tre fotos på brugsanvisningen (er også vist på hjemmesiden) er stadig uforståeligt for mig. Er jeg tungere i opfattelse end andre?
For mig ser det ud som om der er en person, som er ved at reparere en brødrister, eller som et led i fremstillingsprocessen

Svar:
På det øverste foto ses en hvid håndtaske og en RelCare. Fotoet skal illustrere, at RelCare er på størrelse med en stor kuglepen, der kan være i en håndtaske.

Spørgsmål: Holdbarhed
Hvor længe holder den?

Svar:
RelCare er testet til at kunne holde til ca. 100.000 klik, hvilket svarer til en holdbarhed på to til tre år ved dagligt brug.

Spørgsmål: Idéen til RelCare
Hvem fik idéen til RelCare pennen, og hvornår? Den kan jo virkelig helbrede så godt som hvad somhelst, så hvad er historien bag?

Svar:
Preben Nødskov fik idéen til RelCare. Sammen med sin kone og sine to døtre har han udviklet og designet smertelindrings-pennen. Firmaet er dansk og har eksisterede i fire år. Visionen bag RelCare er at give alle mennesker mulighed for at lindre sine smerter uden brug af medicin og de deraf følgende bivirkninger.

Spørgsmål: Effekt
Hvor hurtigt mærkes effekten ?

Svar:
Da kroppens eget smertelindringssystem fungerer forskelligt fra person til person, er det også individuelt, hvor hurtigt smerten forsvinder; men i 9 ud af 10 tilfælde lindres smerten inden for et par minutter.

Spørgsmål: Migræne
Har I nogen erfaring med RelCare i forbindelse med migræne?

Svar:
Migræne er en vanskelig lidelse, som kan være svær at helbrede. På nuværende tidspunkt har vi ingen dokumenteret viden på dette felt. Men vi påtænker at iværksætte en klinisk undersøgelse så vi kan få nærmere indsigt i, hvilken effekt RelCare har på migræne.

Spørgsmål: Husdyr
Kan man også bruge RelCare på hunde og katte?

Svar:
Vi har erfaring med, at RelCare er lige så god på dyr som på mennesker. Vi har bl.a. modtaget et brev fra en engelsk dame, der bruger RelCare på sin gigtramte hund. Det har hun gode resultater med.

Spørgsmål: Farver
Hvilke farver fåes den i?

Svar:
I Mintgrøn.

 

Yderligere information

Fragt inkluderet Ikke tilgængelig

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: RelCare Smertelindrene pen

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Education on how to get products in the site.

Custom Tab Content 2

Custom Variants and Options let you create product customization options and fields quickly and easily. Any product can have custom variants and options this can be configured in its product configuration. Custom variants and options can be created for products as required or non-required options. They can affect the total price of the product by a fixed amount or percentage.
In other words, custom variants and options allow you to make products that are unique and individualized. Whether its a gift with a special message, a sweatshirt with custom embroidered text, or anything in between possibilities are limitless.

MERSALG