Handelsbetingelser

Fortrydelsesret

Som privatkunde har du 14 dages fuld fortrydelsesret fra den dag, du modtager ordrebekræftelsen på e-mail.

Du skal - såfremt du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret - inden fristens udløb sende ordrebekræftelsen retur til os på mailadressen: tryusaps@gmail.com

Du behøver ikke at oplyse om, hvorfor du fortryder købet. Såfremt du har gjort brug af fortrydelsesretten i tide og har returneret ordrebekræftelsen, vil Tryus Aps hurtigst muligt tilbagebetale det beløb, som du har betalt for værdibeviset. Vi tilbagefører beløbet til det betalingskort, som værdibeviset er blevet købt med.

Hvis varen er leveret så skal den returneres til Tryus Aps før udbetalingen sker.

 

Ombytning og reklamation

Bytte og returnering
Skulle du fortryde købet, kan enhver vare returneres indenfor 14 dage fra den dato, du har modtaget varen. Hvis du fortryder dit køb, skal du returnere varen i samme stand, emballage og mængde, som da du modtog den. Du skal selv betale fragten for varer, der returneres. Det betalte beløb krediteres din konto indenfor 7 dage.

For at sikre, at du hurtigt får pengene tilbage, kan du vedlægge information om dit navn, faktura-/ordrenummer, reg. nummer, kontonummer og at du ønsker pengene retur, evt. skrevet på en kopi af fakturaen/ordrebekræftelsen. Tryus Aps benytter følgende fragtfirmaer: GLS, Post Danmark og Danske Fragtmænd.

Reklamation
Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.

Hvis varen er behæftet med en mangel er kunden berettiget til at kræve omlevering. Det vil sige, at man kan kræve en ny vare fremsendt som erstatning for den, der reklameres over. Dette forudsætter at reklamationen er berettiget, samt at omleveringen ikke medfører urimelige omkostninger for Tryus Aps.

Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Online-klagenævn
Link til: online dispute resolution (online-klageløsning)Viabill Handelsbetingelser

Køb nu - betal, når du vil

Med ViaBill kan du købe dine varer nu og betale, når du vil. Det er sikkert, helt enkelt og ganske rente- og gebyrfrit. Webshoppen sender dig varerne, og du betaler for dit køb i det tempo, der passer dig. Læg blot varerne i kurven, og vælg ViaBill som betalingsform.

ViaBill giver dig mulighed for at købe varer nu og dele betalingen op i flere bidder, og uden renter hver måned betaler du som udgangspunkt et lavt minimumsbeløb. Men du kan til enhver tid vælge at betale et højere beløb - eller hele det samlede restbeløb.

Som standard betaler du en lille bid hver måned i 24 måneder
Du kan vælge at betale mere i én eller flere måneder. Så bliver perioden selvfølgelig kortere.
Du kan også til enhver tid vælge at betale det fulde restbeløb.
Uanset hvad du vælger, betaler du ingen renter eller gebyrer.

Hvad koster det?

ViaBill koster som udgangspunkt ingenting. Når du handler i en webshop, ser du, hvad du som minimum skal betale pr. måned i 24 måneder. Betaler du til tiden, kommer du ikke til at betale mere, end du har købt varer for.

Hvordan foregår det?
Du modtager også en velkomst e-mail fra ViaBill, hvori du modtager kodeord med adgang til "Mit ViaBill". På "Mit ViaBill" kan du se dine køb/returneringer, betalinger, månedsydelse samt den betalingslinie (FI-kode), du kan bruge til at betale din månedsydelse via din netbank. Du kan altid betale din månedsydelse helt gratis via din netbank - du skal blot betale din månedsydelse senest den 20. i hver måned.

ViaBill sørger for, at du undgår rykkere
Du kan altid gratis betale din månedsydelse via din netbank - betal blot din månedsydelse senest den 20. i måneden. Ønsker du ikke selv at betale din månedsydelse via din netbank, er det helt okay. ViaBill sørger i så fald for at aktivere vores Betalingservice, som ordner betalingen af din månedsydelse, så du slipper for dyre rykkergebyrer. Betalingservice koster kr. 39 pr. betaling. Fra måned til måned afgør du således selv, om du selv vil ordne betalingen via din netbank, eller lade ViaBills betalingservice ordne månedsbetalingen. Kun i tilfælde af, at vi ikke kan gennemføre en trækning på dit kort, vil du modtage rykkere og blive opkrævet rykkergebyrer i overensstemmelse med dansk rentelovgivning.

Det med småt

Du skal være fyldt 18 år og have dansk personnummer samt folkeregisteradresse i Danmark. Ved bestilling giver du tilladelse til, at ViaBill kan foretage et kredittjek på dig. Du skal samtidig have godkendt vores standard handelsbetingelser, som vi linker til.


Hvem er ViaBill?

ViaBill er en dansk virksomhed med hovedkontor i Aarhus. ViaBill er ejet af en række professionelle investeringsselskaber og topfolk inden for E-commerce markedet.