• 0,00 kr DKK
    0

BirdieBalls - træningsbold til golfspillere 10 stk.

BirdieBalls
- træningsbold til golfspillere 10 stk.

Lagerstatus: På lager


Pris:

Pris: 290,00 kr

Special Price 145,00 kr

DKK

ELLER

Detaljer

10 stk. Birdieball

Det er en golfbold. Den ligner en servietring, men er en træningsgolfbold med begrænset flugt. Nu rammer Birdieball også Danmark

Den ligner overhovedet ikke en golfbold, men Birdieball er en helt nyudviklet type træningsbold, der har de fleste af golfboldens gode egenskaber kombineret med en kort flyvelængde, så spilleren ikke skal løbe så langt ud for at hente sine øvebolde.

"Den flyver lige netop langt nok til at vise boldens flugt, men tilstrækkelig kort til at du kan slå dem af sted og finde dem igen med minimal indsats.

Birdieball ligner nærmest en servietring, og man stiller den op på én af de flade ender for at slå. Selvom Birdieball kun flyver kort, roterer den på samme måde som en rigtig kuglerund bold som reaktion på slaget.

Læs også om Birdieball Event"Den omvendte rotation rundt om Birdieballs tyngdepunkt, som skabes med slagfladens hældning (jo større hældning, jo højere rotationshastighed) svarer til en golfbolds.

Så nu er der endelig en mulighed og træne dine slag, uden og skal på en golfbane. Velegnet til og træne med hele året af både børn og voksne.


Se mere på www.birdieball.dk

Education on how to get products in the site.

Custom Tab Content 2

Custom Variants and Options let you create product customization options and fields quickly and easily. Any product can have custom variants and options this can be configured in its product configuration. Custom variants and options can be created for products as required or non-required options. They can affect the total price of the product by a fixed amount or percentage.
In other words, custom variants and options allow you to make products that are unique and individualized. Whether its a gift with a special message, a sweatshirt with custom embroidered text, or anything in between possibilities are limitless.

Andre købte også

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.