Bambus Tandbørste til Voksen, Medium børster

Vær den første til at bedømme dette produkt

Bambus tandbørste af meget høj kvalitet.

Lagerstatus: På lager


Pris:
34,00 kr
DKK


ELLER

Detaljer

Vore tandbørster er ikke kun en kæmpe besparelse på plastik, de er også rigtigt gode til at børste tænder! Og så er prisen stort set den samme som en plastik......

Efter at have børstet tænder med et stort udvalg af bambus tandbørster har vi valgt den bedste leverandør, der både har styr på både kvalitet og ansvarlig produktion.

Med en Suztain tandbørste får du en tandbørste, der

    - sparer ca 95% af plastik i forhold til en almindelig tandbørste
    - er fremstillet af ansvarligt høstet Moso bambus (panda venlig og meget stærk)
    - er naturligt antibakteriel
    - er fremstillet i overensstemmelse med ISO 20126:2012 standard
    - bruger nylonbørster som er specielt udviklet til kvalitetstandbørster og sikrer en kvalitativ tandbørstning
    - har god fæstning af børsterne, så ingen eller kun meget få ryger af ved børstning
    - med børnesættet er en super god måde at lære børn om bæredygtighed, og kan bruge håndtaget til kreative løsninger efter brug
    - er hygiejnisk pakket i genanvendelig PET emballage og genbrugs-papir

 Hov stop – nylon og PET? jo, vi har også prøvet børster af andre materialer, men holdbarhed og/eller hygiejne er bare ikke på højde med Dupont Tynex® børster, og det er nu en gang det, der er vigtigt ved tandbørstning. Børsterne udgør kun ca 3% af tandbørstens plastikindhold, så det kompromis er vi villige til at tage.

Indpakningen i PET er ligeledes for at sikre hygiejnen, og samtidig at den præsenterer sig flot på en butikshylde. Skal vi gøre en virkelig forskel på de ca. 20 millioner tandbørster, der hvert år sælges i Danmark, så er det vigtigt at den også præsenterer sig godt i en butik. Pakningen udgør < 5% af det samlede plastik i forhold til en normal tandbørste. bagsiden er af genbrugspapir og der er anvendt sojabaserede farver til trykket.

Endelig får du også en tandbørste hvor du nemt kan save håndtaget af efter brug, og fx bruge den som plantepind, eller måske med lidt snilde lave en lille rørepind til kreative formål.

Vælg mellem soft/bløde og mediumhårde børster. Vi fører ikke hårde børster, da det ikke anbefales af tandlæger. Børnesættet med 2 stk er naturligvis med bløde børster

Info: Hvert år forbruges i Danmark tandbørster svarende til ca 600 tons plastik! en del af den plastik, der nu er i et tandbørste håndtag slides af ved brug, og en del af dem ender i naturen hvor det tager 70-100 år at nedbrydes. Med vores bambus tandbørster kan du gøre en stor indsats for at nedbringe dette problem, og samtidig være sikker på god hygiejne.Materialer: 97% økologisk og bæredygtig Moso bambus, < 3% Dupont Tynex® 612 nylon børster specielt udviklet til tandbørster.

Yderligere information

Fragt inkluderet Nej

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Bambus Tandbørste til Voksen, Medium børster

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Education on how to get products in the site.

Custom Tab Content 2

Custom Variants and Options let you create product customization options and fields quickly and easily. Any product can have custom variants and options this can be configured in its product configuration. Custom variants and options can be created for products as required or non-required options. They can affect the total price of the product by a fixed amount or percentage.
In other words, custom variants and options allow you to make products that are unique and individualized. Whether its a gift with a special message, a sweatshirt with custom embroidered text, or anything in between possibilities are limitless.