• 0,00 kr DKK
    0

Abonnementsbetingelser

Abonnementsbetingelser for Altideals Medlemsklub
Altideals Medlemsklb fungerer som en fordelsklub, hvor medlemmerne kan opnå store rabatter og besparelser på en masse forskellige varer. medlemskabet på Altideals Medlemsklub er et abonnement der betales løbende. Betalinger hos Altideals Medlemsklub foregår med betalingskort (Dankort-Visakort og Mastercard), og betalingsgebyrer afholdes af Altideals Medlemsklub. De er dermed indeholdt i de produktpriser og priser på medlemskab, som er oplyste.

Det er kun privatpersoner som er fyldt 18 år, der kan blive medlem - det er dermed op til den enkelte, at være ansvarlig for dette.

Alle betalinger sker til og håndteres af Tryus Aps, Kloster Vej 4, 4640 Faxe, og betalinger gennemføres af ePay A/S og Reepay A/S med Bambora, Clearhause, Bambora, NETS og Teller som kortindløsere.

Din accept af abonnementsbetingelserne
Accepterer du de gældende abonnementsbetingelser på Altideals Medlemsklub, accepterer du via dette, at Altideals Medlemsklub må trække det fulde medlemsbeløb periodevist, indtil du vælger at opsige abonnementet. Det løbende abonnement kan opsiges, så snart du har lyst.

Ved dit første køb, modtager du en kvittering på e-mail.
Du kan kun gøre brug af de 7 dages prøve periode en gang hver. 12 måned pr. hustand. Ved genindmeldelse betales der derfor det løbende medlemsbeløb, sker dette inden for en løbendene medlemsperiode fra du opsagde dit medlemskab, beholder du dine optjente fordele.

Opsigelse
Ønsker du at afmelde dit abonnement , så send en mail til tryusaps@gmail.com senest 7 dage før dit abonnement udløber.
Når du sender din mail så skriv dit faktura nr. - Navn og adresse samt telefon nummer .
Herefter vil vi afmelde dit abonnent.

Tilladelse, indsigelse og procedure ved nyt kort
Du kan til enhver tid ubetinget tilbagekalde din tiladelse til at vi fremover trækker et beløb på din konto. Herefter vil vi i stedet fremsende en faktura, hvis du ikke har opsagt aftalen. Hvis du opdager en eller flere uautoriserede debiteringer, kan du gøre indsigelse over for din kortudbyder senest 8 uger efter debiteringen, med mindre andet fremgår af din aftale med kortudbyderen. Hvis kortet ikke længere kan bruges (f. eks. pga. udløb, spærring mv.), og du ønsker at forsætte dit medlemskab, skal vi bede dig opsige aftalen med os, og indgå en ny aftale, med dit nye kort.

Kortindehavers ansvars- og hæftelsesforhold
Selve indmeldelsen på Altideals Medlemsklub er bindende fra det øjeblik, hvor du køber dit første abonnement - derved tages dit medlemskab i brug, og du er som medlem på Altideals Medlemsklub, og kortholder, forpligtet til at betale fuldt beløb for hele din medlemsperiode samt efterfølgende abonnementshævninger. Dette indtil du selv opsiger dit abonnement/medlemskab. Ved din accept og af abonnementbetingelser samt handelsbetingelserne bekræfter du at være over 18 år og bemyndig til at indegå denne aftale, vi gør for god ordens skyld opmærksom på at det er ulovligt at oplyse forkert alder ved at foretage denne accept.

Proceduren for abonnementshævning
Dit medlemskab hos Altideals Medlemsklub bliver automatisk fornyet efter hvilket abonnement du har valgt  Efter første medlems måned overgår dit abonnement automatisk til det faste måneds abonnement på 50 kr. pr. måned eller 100 kr. for 3 måneder.

Hvis betaling af medlemskabet ikke sker senest ved forfald, grundet den afvises af Nets, banken, betalingsudbyderen eller af anden årsag, hæves restbeløbet måneden efter, indtil det skyldige beløb er betalt, altså de måneder du har været medlem.

Når dit medlemskab er opsagt vil der ikke blive opkrævet yderligere beløb fra din konto, medmindre du vælger på et senere tidspunkt at genaktivere dit medlemskab.

Altideals Medlemsklub forbeholder sig ret til at lukke adgangen til medlemskabet, samt annullere eventuelle åbne ordre der er i strid med de gældenen medlemsbetingelser, såfremt der findes en god grund til at tro, at medlemskabet overforbruges eller misbruges.

Fortrydelsesret
Når du handler på Altideals Medlemsklub er dit abonnementskøb tilknyttet den lovbestemte fortrydelsesret på 14 dage, der løber fra det tidspunkt hvor du opretter dit abonnement. Der er kun fortrydelsesret ved aftalens indgåelse, da du har indgået en aftale om et abonnement. Hvis du vælger at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du returnere de produkter, som du har købt til medlemspris, da købet er betinget af, at du på købstidspunktet har et medlemskab til Altideals Medlemsklub, som ikke efterfølgende er bortfaldet på grund af din udnyttelse af fortrydelsesretten. Der gælder samme regler for returnering af sådanne produkter, som hvis du havde fortrudt det pågældende køb og de skal sendes retur i uåbnet og i original emballage.

Hvis du fortryder købet af abonnementet, skal du betale for den periode, hvor abonnementet har været i kraft. Det vil sige, at der i forbindelse med tilbagebetaling af abonnementsprisen vil blive fratrukket rimelige omkostninger for denne periode. Ved annullering og returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind, uåbnet og i original emballage.